Corona richtlijnen


Algemene richtlijnen voor de gasten:

  1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers. Aan één tafel mogen maximaal 2 personen óf een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten
  2. Op het terras mag je alleen zitten, niet staan
  3. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt
  4. Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten
  5. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op
  6. Was bij binnenkomst grondig je handen
  7. Was na het toiletbezoek grondig je handen
  8. Betaal contactloos (pin of mobiel)
  9. Bestelde producten worden geleverd tot de voordeur, zonder fysiek contact
  10. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  11. Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.

Bij entree controleren wij op coronatoegangsbewijzen.

Als horecabedrijf hebben wij gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Als wij de regels mochten bepalen, dan lieten we iedereen binnen. Echter is dit niet het geval. De overheid heeft bepaald dat wij alleen mogen exploiteren als we een controle doen op de QR code en ID. Dit is niet een keuze. Als wij ons niet aan de regels houden, riskeren wij een boete dan wel sluiting.

Richtlijnen RIVM