Restaurant en Speelhal


Speelhal in februari en maart 2021

Zowel het horeca gedeelte mag nog steeds niet open (wel de Take Away), als het speelgedeelte mag nog niet open.

Zodra dit weer mogelijk is, laten we dit via de Social Media kanalen weten. We beginnen dan met alleen op reservering en natuurlijk met de richtlijnen van de RIVM. De horeca is tot nu toe nog steeds gesloten.

Helaas zijn wij genoodzaakt om met entreegelden te gaan werken zolang sluiting horeca van kracht is en de speelhal wel geopend mag zijn.

Entree kinderen: 5,-p.p.
Entree volwassenen: 2,50 p.p.

Take Away

Het is mogelijk om na het spelen van de Take Away gebruik te maken of onze pop winkel. Leuk speelgoed voor 5-12 of liever iets lekkers zoet voorbij de koffie of iets hartigs voor in de avond. Het is allemaal mogelijk! Met dank aan Looman Salades en Christian Chocolaterie en Patisserie.

Take Away graag voor bezoek bestellen.

Openingstijden speelhal

Vrijdag:
13:00 – 14:30 uur
14:45 – 16:15 uur
16:30 — 18:00 uur

Zaterdag en Zondag:
11:30 – 13:00 uur
13:15 – 14:45 uur
15:00 – 16:30 uur
16:45 – 18:15 uur

Kinderfeestje

Kosten per kind 5,- alleen entree

Kosten feestpakket: 12,50 inclusief eten (keuze uit kinderpannenkoek naturel, frikadel friet, kroket friet of kipnuggets friet) voor mee naar huis in een leuke smulbox. 4 muntjes voor als we weer open mogen, en een snoepzak.

We werken met speelblokken van 1,5 uur. Dan is er tijd om alles weer fris en fruitig te maken voor de volgende bezoekers.

Restaurant en speelhal buiten Coronatijd

Welkom bij Speelparadijs Pannenkoekhuis “De Oude Maas”! Een restaurant met daarbij een speelhal. Geniet van een heerlijk kopje koffie terwijl de kinderen spelen. Of kies uit verschillende gerechten van onze zeer uitgebreide menukaart.

Spelen in de speelhal is gratis! Consumptie is verplicht. Bekijk hier onze huisregels.

Gratis spelen!

Bij ons spelen kinderen gratis!
(consumptie verplicht)

Cadeaubonnen

Bij ons zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar. De bonnen zijn te koop voor elk willekeurig bedrag en ze zijn onbeperkt geldig.

Gratis WiFi

Wist je dat wij ook gratis WiFi aanbieden?