Van vroeger tot nu


Van vroeger tot nu

“De Oude Maas” opende haar deuren op 11 september 1998 met een begincapaciteit van 100 zitplaatsen binnen en 20 terrasstoelen buiten.

Na een vliegende start werd al snel duidelijk dat er uitgebreid moest gaan worden. Aan de voorzijde van het restaurant werd in de bestaande stijl een aanbouw geplaatst. Ook het terras werd uitgebreid. Vanaf dat moment werd er plaats worden geboden aan zo’n 160 gasten binnen en aan zo’n 40 personen buiten.

Sinds eind 2008 is ons parkeerterrein gelegen aan de weg geasfalteerd en is er 1.000 m2 aan parkeergelegenheid bijgekomen. Om tegemoet te komen aan het aantal recreanten heeft “De Oude Maas” de capaciteit van het terras in het voorjaar van 2011 wederom verdubbeld.

De speelhal

In februari 2014 hebben wij een nieuwe indoor speeltuin gerealiseerd. Deze hal is voorzien van onder andere een heuse apenkooi waar kinderen zich uren in kunnen vermaken. Natuurlijk is er voor de allerkleinsten ook een “klein apenkooitje”. In het indoor speelparadijs is op de eerste verdieping een game en lounge room gerealiseerd met air hockey, flipperkasten en een tv.

In het restaurant is er, met uitzondering van nieuw meubilair, niet veel veranderd, zodat u nog steeds kunt genieten van onze heerlijke gerechten.

Met buiten het speeltoestel (in de vorm van ons logo) en in de zomermaanden springkussens is “De Oude Maas” een waar speelparadijs!

De natuur in

Speelparadijs Pannenkoekhuis “De Oude Maas”, is gelegen in het prachtige natuurgebied tussen Oss en Macharen. Met op loopafstand het “Ossemeer” en de “Eendenkooi” leent dit gebied zich uitstekend voor een mooie wandeling of een fietstocht langs alle bezienswaardigheden die dit gebied te bieden heeft. Op zoek naar mooie wandel- en fietsroutes? Wij hebben een aantal voor jullie hier verzameld.