Maak kennis met De Oude Maas


Vlieg met ons mee over Pannenkoekhuis De Oude Maas.

Zo krijg je een mooie indruk van buiten en bovenaf.

Hoe onze speelhal eruit ziet?

Nou, zo..!

Maak kennis met ons restaurant. Voor overdag een lekkere lunch of versnapering. Ook leuk voor kinderfeestjes (met gebruik van de speelhal).

En uiteraard kan je hier altijd een heerlijke pannenkoek bestellen of een lekker bakje doen.

Wandelen of fietsen vanaf de Oude Maas

Je kan ook heerlijk wandelen, want we zitten midden in de natuur. Neem de Oude Maas als begin- en eindpunt en geniet van de mooie omgeving. De wandelroute vind je hier:

Maar het Fietsnetwerk heeft ook een paar prachtige routes gemaakt voor (elektrische) fietsers. Op onze pagina bij het Fietsnetwerk tref je een drietal mooie fietsroutes aan. Tijdens deze routes doe je ook De Oude Maas aan. Je kan De Oude Maas ook uitstekend als startpunt gebruiken!

Klik op de afbeelding om naar onze pagina te bezoeken op het Fietsnetwerk.

Fietsroute Dorpen om de Maas

Leer de dorpen en vestingstadjes rond de Oude Maas kennen tijdens deze afwisselende route door het Gelderse en Brabantse land. Wij liggen op deze mooie route en je kan hier even bijkomen onder het genot van wat warms of fris.

Fietsroute Kijkuit over Herperduin en de Hemelrijkse Waard

Ontdek de historie van Oss, geniet van kunst met een twist in museum Jan Cunnen en bewonder de prachtige uitzichten tijdens deze verrassende fietsroute!

Fietsroute Slingeren om de Maas

Fiets lekker langs de Maas en haar mogelijkheden om overtollig water af te voeren, zoals de zijarmen bij Teeffelen en Macharen. Een route met veel historie.