Zomermenu


Elk seizoen bedenkt onze chef nieuwe gerechten en deze keer is dat het zomermenu. Het seizoensmenu is elke keer weer een leuke variatie op onze eigen menukaart met een leuke prijs.

Zomermenu €23,95

 

Voorgerecht

Tomatensoep (€5,00)Mosterdsoep (V) (€5,50)Broodmandje (€5,00)met roomboter, kruidenboter, tapenade en aïoliCarpaccio (€9,95) met pijnboompitjes, parmezaanse kaas en honing-mosterddressing

Hoofdgerecht

Pannenkoek met verse aardbeien (€15,00)2 bollen vanille ijs en slagroomSalade gerookte zalm (€15,50) met ei, komkommer, tomaat, rode ui  en yoghurt-dille sausPannenkoek met gerookte kip (€16,00)met ei, mozzarella, olijven, rode ui, zongedroogde tomaatjes, pijnboom pitjes en balsamicoazijn op een bedje van slaSpies van varkenshaas en kip met friet (€16,00)met paprika, uien, stroganoffsaus en saladeGebakken kabeljauw met friet (€16,00)met garnaaltjes, salade en hollandaise sausCheese Burger met friet (€15,00)Heerlijke Angus burger met sla, kaas, bacon, uien, tomaat en hamburger saus      

Nagerecht

1 bol vanille ijs met verse aardbeien en slagroomofKoffie / thee / cappuccino / latte macchiato of muntthee

De gerechten van het zomermenu zijn ook los te bestellen.

Allergenen of speciaal dieet?

Wij kunnen ook rekening houden met allergenen zoals gluten, lactose, ei, etc. Wij stellen het op prijs dat je ons even belt voordat je bij ons komt eten, zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen! (bel: 0412 647890)

Afhaal pannenkoek

Bij ons kun je ook je pannenkoek afhalen! Geef ons een belletje met de bestelling en een tijdstip en dan zorgen wij dat de pannenkoeken klaar staan om meegenomen te worden.

Een plekje reserveren in het restaurant of in de speelhal?

Bel ons om een reservering door te geven op 0412-647890.
Let op! Op zon- en feestdagen reserveren wij alleen tot en met 17.00 uur. Daarna is het vrij binnenlopen.